BAGEL & JUICE STRIJP

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 200 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagel & Juice Strijp. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 17:11 Eten was lekker zoals altijd. Jammer van de bezorgtijd, duurde alweer 1,5 uur. Op de gekozen bezorgtijd gebeld en kreeg te horen dat de bestelling onderweg was. Niet dus. Toen nog een half uur gewacht op een fietsrit van 5 minuten..
22 nov 2022 om 23:39 Gemiddelde bezorgtijd zou 35 minuten moeten zijn. Ik heb 88 minuten moeten wachten tot mijn broodje kwam (dinsdagmiddag om 2uur besteld). Kon de bestelling niet meer annuleren anders had ik dat gedaan.
6 okt 2022 om 15:45 Lekker, nog warm en snel bezorgd.
1 sep 2022 om 15:05 Was heerlijk, jammer alleen dat de Tuna Spicy Melt niet te bestellen was
2 aug 2022 om 16:03 Super tasty, I loved the acai bowl and the bagel, I thought it was one of the tastiest brunches I've had. It is a bit expensive though
12 jul 2022 om 15:44 Na 1,5 uur eindelijk onze bagels ontvangen. (Dit was niet tijdens lunch tijd én het was ook geen zondag) Mijn bagel was aan de onderkant zwart geblakerd en de bovenkant brak ik m’n voortanden op. Mega teleurgesteld, bagel weggegooid.
6 jul 2022 om 13:47 Delivery was delayed, even if it was coming less than 2 km aways. Hence the warm bagel was not warm anymore.
5 jul 2022 om 16:45 delivery got delayed, an some add ons i paid extra for did not get added. except those minor points, the food and service was great
24 mei 2022 om 20:02 15 min te laat maar heerlijke verse bagels Perfect qua smaak
20 mei 2022 om 14:05 Heerlijk, de opmerking is goed opgepakt. Aanrader!
10 apr 2022 om 18:11 Lekkere broodjes, bezorging was wel 15 min te laat
31 mrt 2022 om 13:21 Lekker, goed op tijd en stamps. Aanrader voor lunch.